Medicinsk behandling

Medicinsk behandling

Campral

Campral er et lægemiddel der kan bruges i behandlingen af alkoholafhængighed. Campral kan nedsætte trangen til alkohol og derved risikoen for tilbagefald. Behandlingen skal altid kombineres med et behandlingsforløb.

Vi har mulighed for at tilbyde dig Campral, som en del af din behandling her i Rusmiddelcenter Herning.

Vi vurderer i samarbejde med dig og din praktiserende læge, om du vil kunne få gavn af Campral.

Naltrexone

Naltrexone kan bruges som supplerende behandling mod alkoholafhængighed i forbindelse med dit behandlingstilbud her i Rusmiddelcenter Herning  – Naltrexone kan understøtte din afholdenhed.

Naltrexone nedsætter alkoholindtagelsen i udstrakt grad, da trangen til alkohol nedsættes. Derved er du i stand til at opretholde afholdenhed og undgå tilbagefald.

Naltrexone medfører ikke afhængighed.

Antabus

Antabus er ikke en behandling i sig selv, men et supplement. For nogle er det hjælpsomt at tage Antabus for at blive alkoholfri i en periode.
At være ædru er en fordel for behandlingen, idet man derved er klar nok i hovedet til at arbejde med problemet.
Antabus ændrer organismens omdannelse af alkohol, så det bliver fysisk umuligt at drikke alkohol.

Vi har mulighed for at tilbyde dig kontrolleret Antabusbehandling, som en del af din behandling her i Rusmiddelcenter Herning.

Vi vurderer i samarbejde med dig og din praktiserende læge, om du vil kunne få gavn af Antabus. Du kan hver mandag og torsdag få udleveret Antabus i Rusmiddelcenter Herning.
Mandag fra kl. 15 – 16
Torsdag fra kl. 15 – 17.